CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Izašao je novi progeCAD 2016 !

Nova verzija je još pouzdanija, brža te puno širih mogućnosti!
 
Poštovani,
potpuno besplatno isprobajte najnoviju verziju najpovoljnijeg CAD rješenja na tržištu. Provjerite zašto za CAD licencu nije potrebno izdvajati znatna sredstva:
BESPLATNO PREUZMITE PROBNU VERZIJU!

Još povoljniju nabavku ostvarite kupnjom CAD + Microsoft paketa.

Preuzimanjem progeCAD-a aktivira se 30 dana probnog razdoblja, u kojem možete besplatno isprobati i iCare pretplatu. Više informacija o iCare pretplati.
 
Postojeći korisnici imaju još povoljnije uvjete za nadogradnju na najnoviju verziju. Prelazak s drugih CAD rješenja bilo koje verzije je također povoljan.
Provjerite cijene nadogradnji.
Provjerite cijene prelaska s bilo kojeg CAD programa.


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.