CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Intelika BIM day

BIM tehnologija standard je u razvijenim zemljama svijeta te neizostavan alat u upravljanju projektima. Zemlje Europske Unije prihvatile su europsku direktivu da od 2016. godine svi javni natječaji budu izrađeni u BIM tehnologiji, Sjeverna Amerika odavno prepoznaje benefite BIM-a te je posao BIM managera jedan od najtraženijih, dok zemlje Dalekog Istoka već dugo prednjače u razvoju i iskustvu u radu s BIM-om.

Što je to BIM, koja su iskustva naših poduzetnika te kako se implementira u Republici Hrvatskoj neke su od tema konferencije „Intelika BIM (to)Day“ u prostorijama Oris kuće arhitekture, 2.6.2015. (utorak), od 10:00-14:00 h.

Pozivamo Vas da sudjelujete na konferenciji, upoznate se s prednostima rada u BIM-u, stručnjacima i njihovim impresijama te razmijenite svoja iskustva i probleme.

Pod krilaticom „What are your limits?“, konferencija će potaknuti sudionike na razmišljanje o pomicanju vlastitih granica i izazovima s kojima se susreću u radu na projektima, osvijestiti o novim mogućnostima tehnologije te paradigmatskim promjenama rada.

Intelika d.o.o., organizator konferencije, Autodeskov zlatni partner u Hrvatskoj i glavni provider BIM usluga u regiji, ugostit će predavače stručnjake iz renomiranih hrvatskih projektantskih kuća, Građevinski fakultet u Zagrebu, „Progman Oy“ - nezavisnog proizvođača specijaliziranih BIM alata, te poduzeća koja pokrivaju „Green Builing“ i „Facility management“ kao sastavni dio BIM upravljanja cjeloživotnim vijekom projekta.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno! Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: PRIJAVA

Program konferencije možete pronaći OVDJE

 

Kopirano uz dozvolu s www.intelika.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.