CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Što je povoljnije ...

Volite li kupiti povoljnije?

Najam softvera u odnosu na kupovinu trajnih licenci u startu je jeftinije rješenje, a fleksibilnost takvog načina licenciranja prepoznaje i odabire sve više korisnika. Autodesk, kao vodeći proizvođač CAD i 3D softvera, polako ali sigurno mijenja svoj poslovni model u skladu s trendovima. U ovom trenutku korisnici mogu birati između kupovine trajne licence ili najma licence na određeni period.

Kako se odlučiti i što odabrati?
Da bi Vam pomogli u odluci, razvili smo alat za usporedbu ukupnog troška kroz godine, pomoću kojeg možete vidjeti koja varijanta je za Vas prihvatljivija.

Alat za usporedbu cijena - http://www.prior.hr/compare/


Da Vas malo potaknemo na razmišljanje i odluku, pripremili smo Vam nekoliko promocija koje možete iskoristiti i povoljnije doći do potrebnog softvera.

1.) 25% popusta na najam licence za korisnike starijih verzija softvera
2.) 20% popusta za kupovinu licence s 3 godine održavanja
3.) 5% popusta za obnovu postojećeg ugovora na 3 godine

Izvor: www.prior.hr


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.