CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk Student Community

Autodesk Student CommunityOva stranica je polazna stranica za svakog studenta koji se bavi ili želi baviti s Autodeskovim proizvodima. Trenutno broji 254,521 člana i iz dana u dan sve više raste. Uz download velikog broj najnovijih verzija Autodeskovih proizvoda (Civil 3D, AutoCAD Map 3D, 3DS Max, Revit Architecture, Autodesk Inventor itd itd.) sadrži i veliki broj odličnih tutorijala i materijala za e-učenje za istih aplikacija. Naravno, riječ je o studentskoj verziji aplikacije koja ima neka ograničenja koja su zanemariva za učenje. Također, velika zajednica studenata i fakultetskog osoblja omogućava brže rješavanje neriješenih pitanja tokom savladavanja materijala prilikom učenja te izmjenu znanja. Za registraciju morate imati email koji ste dobili od Vaše sveučilišne ustanove te domena vaše sveučilišne ustanove mora biti registrirana na njihovom serveru (provjereno radi za Geodetski fakultet i FER u Zagrebu, a vjerojatno onda i za sve ostale tehničke fakultete).

Autodesk Student Community

Objavljeno: JackOfHearts 19.3.2008. 19:54:35


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.