CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Autodesk API

Autodesk APIAutodesk u skoro svim njegovim aplikacijama omogućava aplikacijsko programsko sučelje (eng. Application Programming Interface) kojim možete ubrzati ili olakšati vaš svakodnevni rad (ObjectARX, .NET, ActiveX, VBA, VisualLISP). Autodeskov Developer Center je namijenjen programerima koji traže materijale i tehnologiju za izradu dodataka na bazi Autodeskovih aplikacija, ali i početnicima koji bi htjeli naučiti. Ako ste se uvijek pitali gdje početi, onda je ovo pravo mjesto za Vas. Velika kolekcija webcastova i tutorijala će sigurno olakšati onaj mukotrpan početak. Probajte, isplati se.

Objavljeno: JackOfHearts 29.8.2008. 09:38:13


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.