CADhr

Hrvatski CAD portal

 
 
 
 

Obavijesti  članovima i posjetiteljima

Za sve nejasnoće slobodno mi se obratite na mail adresu zrendula-gmail-com.

Opet ima jako puno pokušaja registracije s područja Rusije. Da izbjegnem objave reklama, takve registracije ne odobravam. Ako kojim slučajem zbog toga nekoga ne aktiviram, molim da mi se javite na mail.


Ja više ne stignem rješavati neke stvari, pa tako niti administrirati/uređivati ovu web stranicu. Administraciju bi još nekako i stigao napraviti, ali urednički posao stvarno ne stižem. Ako želi netko preuzeti tu obavezu na sebe neka mi se javi.
 
 
 
 
CADhr - Hrvatski CAD portal

Fotelja u 3D

Fotelja u 3DŽarko je nacrtao fotelju u 3D. Fotelja je nacrtana prema stvarnom proizvodu kupljenom u trgovini. (Fotelja.rar)

 

U AutoCADu sam od verzije 3. Mislim da su to negdje neke 80te godine. Bio je to AutoCAD pod neprevazidjenim DOSom. Tad sam imao neku Sarajevo - Rijeka obuku kod nas na Metalurskom institutu u Zenici.
Od tada radim s AutoCADom i trenutno sam na verziji 8 iako pratim novije verzije.


Žarko je predavač na www.bhm.ba (BHM Zenica je privatno preduzeće koje posluje od 1994. godina u oblasti primjene i korištenja računara u različitim oblastima, te oblasti edukacije i konsaltinga). Osim AutoCAD-a radi na obuci: Windows XP-a, Power Point-a, Internet Explorer-a i MS Outlook-a i to po ECDL-u.

Objavljeno: administrator 31.7.2009. 07:32:33


 
 
 
 

Ukratko  o nama ...

Mi ništa ne prodajemo i ne posredujemo pri kupnji. Pomoći hoćemo i znamo, a pozivamo i Vas da se uključite u širenje znanja.